Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

VISSZAKÜLDÉS, CSERE

Abban az esetben, ha a megvásárolt termék(ek) mérete, fazonja nem megfelelő, a visszaigazolástól számított 7 nap áll a Megrendelő rendelkezésére, hogy csere iránti szándékát írásban jelezze felénk, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a megrendelés számára hivatkozva, a termék modellszámát és méretét feltüntetve.  A kért cseretermék modellszámát és méretét is kérjük pontosan megadni.

A csereigénnyel kapcsolatban 1-2 munkanapon belül válaszlevélben küldünk tájékoztatást.

A visszaküldés, csere menete az eredeti vásárláshoz kapcsolódó szolgáltatástól függ.

Amennyiben a Megrendelő lábbelit rendelt, megrendelése mellé Gondtalan vásárlás járt.

Ebben az esetben 7 napon belül a Megrendelő jogosult a következő extra szolgáltatásra:

-     Csere esetén a szállítás költségét átvállaljuk. Futárszolgálattal kiküldjük az írásban előre egyeztetett, új méretű/fazonú lábbelit és a Megrendelő a kézbesítéskor a futárszolgálatnak visszaszolgáltatja a visszaküldeni kívánt lábbelit. Ez a szolgáltatásunk csak az első csere esetén él! Második csere szállítási költségeit Megrendelőnek kell viselnie.

Ha a Megrendelő nem lábbelit rendelt, megrendelése mellé nem járt "Gondtalan vásárlás".

-          Csere esetén a Megrendelő saját költségén visszaküldi a nem megfelelő méretű/fazonú lábbelit.

Ebben az esetben kérjük a csomagot futárszolgálattal, vagy postai úton, ajánlott küldeményként részünkre visszaküldeni az alábbi címre:
MFH 92 ONLINE Kft., 1101 Budapest, Kőbányai út 47./B

Utánvéttel, portósan visszaküldött lábbelit nem áll módunkban átvenni. A visszaérkezett áru beérkezése után, az írásban előre egyeztetett új méretű/fazonú lábbelit 895 Ft áron az EXPRESS ONE HUNGARY KFT. futárszolgálattal küldjük a Megrendelő részére, mely összeget a Megrendelő a futárnak fizeti a csomag átvételekor, készpénzben.

Minden esetben a visszaküldött lábbelit eredeti dobozában, a terméken lévő címkét a terméken hagyva, a számlával együtt kérjük visszaküldeni, ügyelve arra, hogy a doboz ne sérülhessen! A termék visszacsomagolásakor külön figyelmet kérünk fordítani arra, hogy a termék gyári doboza se sérüljön! Magára a cipős dobozra, illetve a dobozon lévő címkékre se írás, se semmilyen ragasztó, címke ne kerüljön!

Amennyiben a Megrendelőnk a vásárlástól való elállás mellett dönt, a termék átvételétől számított 7 nap áll rendelkezésére, hogy ezen szándékát írásban jelezze felénk! Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben a megrendelés számára hivatkozva a termék modellszámát és méretét kérjük feltüntetni. Küldje el írásban az összes, visszautaláshoz szükséges adatot: Név, Bankszámlaszám, Számlavezető bank neve.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 6. pontjában olvashatja.

icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »