Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

Fizetés és Szállítás

A megvásárolt termékek kézbesítésében partnerünk az EXPRESS ONE HUNGARY KFT. futárszolgálat.

A kiszállítás várható időpontjáról a futárszolgálat e-mailben értesíti Megrendelőt. A szállítási díjaink a termékek mennyiségének, értékének és súlyának függvényében változhatnak. A szállítási idő általában 1-2 munkanap, előre utalás vagy banki befizetés, illetve bankkártyás fizetés esetén az összeg beérkezésétől számítva, utánvét esetén a megrendelés beérkezésétől számítva. A kiszállítási idő a forgalom és a készlet függvényében megnövekedhet.

A kézbesítés munkanapokon, 8-17 óra között történik.

A szállítási költség Magyarországon belül 895 Ft csomagonként. Amennyiben Megrendelő lábbelit rendel,  "Gondtalan vásárlás" opciót kap. Ha Megrendelő rendelése leadásakor csak kiegészítő termék(ek)et vásárol, a "Gondtalan vásárlás" opciót nem adjuk a megrendelés mellé, viszont a szállítási költség változatlanul 895 Ft.

Ingyenes a szállítás, amennyiben az egyszeri vásárlás 15.000 Ft összeget meghaladja.

Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belül érvényesek!

Személyes átvételre nincs lehetőség! 

Webáruházunkban az alábbi fizetési opciók állnak rendelkezésre:

Utánvétel: Ebben az esetben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor készpénzben, a futárnak kell megfizetni. Az utánvét szolgáltatás külön költséggel nem jár.

Előre utalás vagy banki befizetés: Megrendelő a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató MKB Banknál vezetett 10300002-10636365-49020018 számú bankszámlájára. Mindkét esetben a megjegyzés rovatban a megrendelés számot fel kell tüntetni, a rendelés könnyebb beazonosítása végett. A Megrendelő a megvásárolt termékek átvételére kizárólag a jóváírást követően jogosult. Amennyiben a rendelés visszaigazolásától számított 7 munkanapon belül nem érkezik be az átutalt összeg, úgy a megrendelés törlésre kerül.

Bankkártyás fizetés: A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése az OTP Simple bankkártyás rendszerén keresztül történik. A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról az OTP nem kap értesítést a Szolgáltatótól, és a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató sem értesül, azokat nem tárolja. A kártyás fizetéshez a Megrendelő internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül Megrendelő számláján. 

icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »