Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres
logo richter
 
 

A Richter egy népszerű európai márka, és a legjobb választás mind a lépegetni kezdő babák, mind a kisgyermekek, de a serdülők számára is. A Richter tisztában van felelősségével: a gyermekeinknek csak kiváló minőségű lábbelit szabad kínálni -- minden körülmények között.

"Több mint 65 éve létezik a márka, a munkánk egyben a szenvedélyünk is! "  

A Richter úgy készíti a lábbeliket, hogy megőrzi a cipőkészítés nemes hagyományait, de nyitott az  újításokra és a gyártási folyamatokba beépíti a legújabb technológiákat.

A hármas jelszó : DIVAT - FUNKCIÓ - ÉLMÉNY (FASHION-FUNCTION-FUN) komoly kötelezettséget ró a Richter csapatára: 

" Cipőinket úgy tervezzük, hogy egyszerre legyenek szépek és vonzóak a gyermekek és a szülők számára, de a lábbelik lássák el a szükséges funkciókat is, feleljenek meg korunk magas igényeinek. De rendkívül fontos, hogy a cipő úgy lássa el funkcióját, hogy  gondtalan élményt nyújtson viselőjének, a legfontosabbaknak: gyermekeinknek !"

DIVAT - FASHION
"A nemzetközi tervező csapatunk folyamatosan kutatja a divat világának trendjeit" - a Richter ezért tartozik a legdivatosabb gyermekcipők közé, kollekciója folyamatosan megújul.

FUNKCIÓ - FUNCTION
A Richter cipők alapanyagai kiválóak. A talpak hajlékonyak, a felsőrész magas minőségű bőrből készül, a bélésanyagok kiválóan szellőznek. A Sympatex membránnal készült Richter cipők 100%-osan vizhatlanok, amellett, hogy kiválóan szellőznek. A Richter cipők tökéletesen ellátják funkciójukat, legyenek akár téli, nyári, átmeneti, vagy beltéri használatra kialakított lábbelik.

ÉLMÉNY - FUN
Amikor egy gyermek mászik, fut, játszik, nincs ideje a cipőjével bíbelődni, ezért kiemelt gondossággal alkotjuk meg modelljeinket. A világ felfedezéséhez egy jó cipő is szükséges! Egy Richter cipőben ez nem gond! Jöhetnek a kis és nagy kalandok! 

FitMI - fits me individually 

fitni uj

Egy cipő - két bőség. A kivehető talpbetétek segítségével növelhető a cipők bősége.

fitmi 02

 

SYMPATEX  - vízálló - lélegző – szélálló

richter - sympatex

A tavaszi, őszi, és téli cipőink a kiváló SympaTex membránnal készülnek, mely vízállóvá, szélállóvá varázsolja a Richter cipőket úgy, hogy közben a szellőzésük megmarad. Hó, latyak, bokáig érő pocsolya ?  Nem gond...

 

A Richter termékek ára mérettől függően változhat, a megfelelő méretet kiválasztva jelenik meg az adott méret ára.

icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »