Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres
 
 
logo primig
 
 

Összetéveszthetetlen stílus és olasz design, részletgazdagság és kényelem jellemzi. A Primigi az anyagok és színek teljes skálájában kínál modelleket minden korosztálynak, minden alkalomra. A Primigi rendszer maximális kényelmet és megbízhatóságot garantál. Az ultrakönnyű cipők anatómiai talpbetéttel kerülnek forgalomban. A hihetetlenül puha, könnyű és rugalmas talp párnázott sarokrésszel készül, a rezgéscsillapítás elősegítése érdekében.

A Primigi több mint 30 éve a legnépszerűbb márka az olasz édesanyák körében, egyúttal elkötelezett a legigényesebb vásárlók, a gyerekek felé. A Primigi lábbelik a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyerekek életkorát és növekedését, elkísérve őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, sportolásnál, és az ünnepi alkalmak során. Az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik a Primigi lábbeliket egyedivé és komfortossá.

Primigi SUPERBRANDS 2015 oklevelek HUN EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ   B583 Primigi Certificazione Sociale Ungheria A4-02

A Primigi rendszerének köszönhetően a modellek megbízhatók és biztonságosak. Az ultra-könnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek, legyen szó akár játékról, akár szaladgálásról. A Primigi cipők minden korosztály egyedi igényeinek megfelelően készülnek a babák első lépéseitől kezdve, mikor a láb védelmet és támogatást igényel, egészen a teenager korig, ahol a lábbeliknek meg kell felelniük a divatkövető lányok és a sportos fiúk igényeinek is.

A Primigi 40. születésnapjára kiadott részletes ismertetőért kattintson IDE

icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »