Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres
3

GUMITALP

A lábbelik talpa természetes gumiból készül, ez biztosítja a tartósságot. Az orrnál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

9

TÉPŐZÁRAS

Dupla tépőzárnak köszönhetően könnyű felvenni, lábra igazítani.

11

CIPZÁRAS

Cipzár segítségével könnyű felvenni, levenni.

1

3D VARRÁSTECHNOLÓGIA

Új 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.
A felsőrész talphoz történő varrásával minimálisra csökkentjük a cipők összeállításához szükséges ragasztó mennyiségét. Az eredmény tartósabb cipő, kevesebb vegyszerrel.

2

HAJLÉKONYSÁG

Cipőink kényelmesek, hajlékonyak, az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

4

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ ÉS BŐR BÉLÉS

A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Termékeink csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készülnek, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

5

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ

Termékeink eredeti, minőségi bőrből készültek, melyek kiváló viselési érzetet és puhaságot biztosítanak.

7

REZGÉSCSILLAPÍTÓ

A rezgéscsillapító csökkenti a lábak terhelését. A talp vagy talpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.

6

KIVEHETŐ TALPBETÉT

A talpbetét borítása bőrből készül, magasabb komfortérzetet biztosítva ezzel a gyermeklábak számára és ezáltal is javítva a lábbeli légáteresztő tulajdonságát. A cipőben lévő talpbetét kivehető, cserélhető, így könnyű tisztítani, szárítani.

12

MELEG BÉLÉS

A lábbeli szőrmebéléssel van ellátva, így télen a hideg időben is melegen tartja a gyermek lábát.

13

THERMO BÉLÉS

A lábbeli thermo béléssel van ellátva, így akár -25C–os hőmérsékletben is védi a lábat a téli hideg időben.

8

SZUPINÁLT

Kifelé döntött sarkú cipő. A lábbeli belső talpának kifelé döntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye optimális helyzetbe kerüljön, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése.A technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a "normál" cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el.

10

VÍZÁLLÓ

A lábbeli olyan speciális béléssel van ellátva, ami nem engedi át a vizet, nedvességet.

 

supi insole

 

SZUPINÁLT TALPBETÉT

A talpbetét lábbal érintkező része valódi bőrrel borított, az alsó rész rugalmas EVA-RB anyagból készült a magasabb komfortérzet elérése érdekében. 5 mm döntéssel segíti elő a bokacsont korrekcióját, „X” lábú, lúdtalpas, befelé dőlő bokájú gyerekek számára javasolt. A sarokcsont korrekciós emelésével előzheti meg a gerincferdülést, a térdszalagok feszülését, sérülését

 

Geox - amphibiox

GEOX - Amphibiox

A Geox forradalmasítja a vízálló cipő koncepcióját a teljes védelmet és szellőzést biztosító rendszere által. Ez a Geox Amphibiox. Egy innovatív megoldás ami megakadályozza a víz cipőbe jutását és garantálja a Geox hihetetlen szellőzési képességét. 

 

Geox - breathes

GEOX - Breathes

A vízálló gumitalpú cipők – amik szárazon és melegen tartják a lábfejet - több mint 50 éve kerültek piacra, viszont hátrányuk, hogy meggátolják a lábfej szellőzését. Tekintettel arra, hogy az emberi test harmadik legnagyobb izzadságmirigy csoportja a talpon található, ez egy nem elhanyagolható részlet.

A Geox megoldotta ezt a problémát.  A GEOX LÉLEGZŐ® szabadalom rendszer a gumitalpon található kis lyukakon keresztül távozik el a láb izzadsága, és egy védő, lélegző membrán akadályozza meg a víz bejutását és tartja szárazon a lábat.

 

Primigi - goretex

PRIMIGI - Gore-Tex

A Gore-tex® membrán különleges vízlepergető tulajdonságokkal bír, tartósan vízálló, emellett biztosítja a pára bőrfelületről való elvezetését, ezáltal támogatva testünk természetes hőszabályzó folyamatait intenzív testmozgás esetén is, valamint meggátolja a hideg szél átfújását, minden körülmények közt megfelelő hőmérsékleten tartva testünket.

Richter - sympatex
RICHTER - Sympatex
 
A teljesen vízálló, teljesen szélálló, optimális átlélegzéssel bíró és teljes egészében újrahasznosítható, környezetbarát technológiával készülő Sympatex® membránnal ellátott lábbeli teljes védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen.
A legtöbb membrántechnológiával szemben a Sympatex nem csak fizikai, hanem kémiai elven is működik. A membrán vízszívó (hidrofil) része, felveszi a nedvességet a test felől, átvezeti magán és a külső felszínen engedi elpárologni. 
 
Richter - fitmi
RICHTER - FitMI
 
A FitMI rendszer lényege, hogy a lábbelibe két talpbetét kerül.
A hagyományos, bőrből készült, kivehető betét alá egy másik talpbetét is kerül, aminek kivételével vagy behelyezésével a cipő mérete egyedi igény szerint (a méret adta keretek között) változtatható.
 
 
icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »