Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A megvásárolt termékek kézbesítésében partnerünk az EXPRESS ONE HUNGARY KFT. futárszolgálat.

A kiszállítás várható időpontjáról a futárszolgálat e-mailben értesíti Megrendelőt. A szállítási díjak a termékek mennyiségének, értékének és súlyának függvényében változhatnak. A szállítási idő általában 1-2 munkanap, előre utalás vagy banki befizetés, illetve bankkártyás fizetés esetén az összeg beérkezésétől számítva, utánvét esetén a megrendelés beérkezésétől számítva. A kiszállítási idő a forgalom és a készlet függvényében megnövekedhet.

A szállítási költség Magyarországon belül 895 Ft csomagonként. Amennyiben Megrendelő lábbelit rendel,  "Gondtalan vásárlás" opciót kap.

Ha Megrendelő rendelése leadásakor csak kiegészítő termék(ek)et vásárol, a "Gondtalan vásárlás" opciót nem adjuk a megrendelés mellé, viszont a szállítási költség változatlanul 895 Ft.

Ingyenes a szállítás, amennyiben az egyszeri vásárlás 15.000 Ft összeget meghaladja.

 

Előre utalás, banki befizetés, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt termék az összeg beérkezése után kerül kiszállításra.

Utánvétes szállítás esetén a megrendelt termék árát és a szállítási díjat a vevő az EXPRESS ONE HUNGARY KFT. futárának fizeti, készpénzben.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

 

Ezen szállítási konstrukciók csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

Személyes átvételre nincs lehetőség!

Az EXPRESS ONE HUNGARY KFT. futárszolgálat alábbi szolgáltatásokat nyújtja Megrendelőink részére.

A csomag feladásakor e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, újabb értesítést kap e-mailen a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, az EXPRESS ONE HUNGARY KFT. Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén újabb e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek.

A második vagy harmadik kézbesítésről a címzett elektronikus felületen dönthet, igénye szerint.

Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást

-          egy új időpontban,

-          egy másik címre,

-          személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott EXPRESS ONE HUNGARY KFT. CsomagPontban. Az EXPRESS ONE HUNGARY KFT. CsomagPontok listája az alábbi linken érhető el:

http://expressone.hu/szolgaltatasaink/csomagpont/

icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »