Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

 GEOX GYERMEKCIPŐK

 
 
 

GEOX egy családi márka, amely egyedülálló lábbeliket és felsőruházatot kínál gyermekeknek, hölgyeknek és férfiaknak egyaránt. A GEOX által az olasz kreativitás egy új oldaláról mutatkozik be: a kutatás-fejlesztés révén a termékek ötvözik a magas szintű technológiát és a hagyományosan elismert olasz design-t.

 

geox gyerekcipok banner

  

A gyermeklábak egészségét a figyelem központjába állító GEOX pontosan tudja, hogy a gyermekek lába a fejlődés különböző állomásain, más-más feltételek meglétét igénylik. Ezért a GEOX gyerekcipő gyártó egyedi szabadalmak megalkotásától kezdve, az újfajta anyagok tesztelésén keresztül a legújabb dizájnok kitalálásáig fáradhatatlanul azért dolgozik, hogy a gyermekek lábára tökéletes lábbeli kerüljön. Minden évszakban, megfizethető áron.

 

geox lelegzo gyerekcipo gomb

 

A vízálló gumitalpú gyerekcipők – amik szárazon és melegen tartják a lábfejet - több mint 50 éve kerültek piacra és egy olyan technológiai áttörést hoztak, ami emberek millióinak életét változtatta meg. Viszont a vízálló gumitalpú cipők hátránya, hogy meggátolják a lábfej szellőzését. Tekintettel arra, hogy az emberi test harmadik legnagyobb izzadságmirigy csoportja a talpon található, ez egy nem elhanyagolható részlet. A Geox gyermekcipő gyártó megoldotta ezt a problémát egy egyszerű mégis forradalmian új szabadalmi rendszerrel: a gumitalpon található kis lyukakon keresztül távozik el a láb izzadsága, és egy védő, lélegző membrán akadályozza meg a víz bejutását és tartja szárazon a lábat.

 

A TALP
A speciálisan kialakított Geox talp - miközben megváltoztatta a cipőtalpon lévő lyukak hagyományos megítélését – jelentette a Geox forradalom elő lépését. Kis lyukak sorozata került a gumitalp azon részébe ahol a talp legnagyobb izzadság csoportja található.

 

A MEMBRÁN
A Geox forradalmi újítását a membránon végzett széleskörű kutatás és fejlesztés előzte meg. A membrán egy speciális kis pólusú anyagból készült, ami felszívja az izzadságot a belsőtalpon keresztül és kiereszti vízpára formájában. Ez a folyamat azért lehetséges, mert a membrán mikropórusai nagyobbak mint a pára molekulák de kisebbek mint a víz molekulák így a víz nem tud behatolni és a láb száraz marad.

 

A CIPŐBELSŐ
A láb izzadása természetes folyamat, de egészségtelen az izzadságot a cipőben tartani. Termográfiai tesztek kimutatták, hogy a cipőn belüli páratartalom megszüntetésével a Geox módszere ideális mikroklímát alakít ki a cipő belsejében, szárazzá teszi a lábfejet továbbá jelentősen csökkenti  a lábfej túlmelegedését a hagyományos gumitalpú cipőkhöz képest.

 

 geox vizallo gyerekcipo gomb


 A Geox forradalmasította a vízálló cipő koncepcióját a teljes védelmet és szellőzést biztosító rendszere által. Ez a Geox Amphibiox. Egy innovatív megoldás, ami megakadályozza a víz cipőbe jutását és garantálja a Geox hihetetlen szellőzési képességét.

 

A hagyományosan vízálló cipőknél csak a belső bélést  borítja membrán és nem a cipő felsőrészét. A víz behatolva a cipőbe a felsőrész és a bélés között megragadva hideg érzetet okoz a lábnak a különleges lélegző és vízálló Amphibiox membrán – nem csak a cipőtalpban hanem a cipő felsőrészén is – lepergeti a vizet a cipő külső felületéről. Ez ideális mikroklímát teremt a lábnak, ami száraz és meleg marad, szabad lélegzést biztosítva a cipő felső részétől a talpáig.

A GEOX termékek ára mérettől függően változhat, a megfelelő méretet kiválasztva jelenik meg az adott méret ára. 

geox amphibiox gyerekcipo logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »