Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres
Termékcsere, elállás, szavatosság
 
Óhatatlanul előfordul, hogy akármilyen körültekintően vásárol valaki, mégsem sikerül eltalálni a megfelelő méretet, vagy nem olyan "élőben" a lábbeli, mint a kép alapján képzelte.
Számunkra az elégedett vásárló a legjobb üzlet, ezért minden egyes megrendelés mellé lehetőséget adunk méret- és/vagy modell cserére - a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül, amennyiben a szóban forgó termék nem kiegészítő termék. 14 napon belül vásárlástól való elállásra is lehetőség van.
 
Csereopcióink:
- Kézhezvételtől számított 14 napon belül, első alkalommal a termékcsere a "Gondtalan vásárlás" opció keretein belül történik - kizárólag lábbeli vásárlására érvényes, kiegészítő termékekre nem. Ekkor mi gondoskodunk az oda- és visszaszállításról, ennek költségét is átvállaljuk. 
- Kézhezvételtől számított 14 napon túl VAGY 14 napon belül, de nem első alkalommal a cserélni kívánt termék(ek) visszaküldéséről Megrendelőnek kell gondoskodnia, postai úton (2kg alatt ajánlott levélként), a CIPŐDOBOZ.HU Kft, 1475 Budapest, PF 330 címre. Ebben az esetben a "Gondtalan vásárlás" opció nem érvényesíthető. A küldemény megérkezése és ellenőrzése után a kért cseretermék(ek)et a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki, 895 Ft szállítási díj ellenében.
 
Elállás:
- A kézhezvételtől számított 14 napon belül minden megrendelőnek joga van indoklás nélkül elállni a vásárlástól, és visszakérni a megrendelés összegét (a szállítási díjat is beleértve). Ebben az esetben a bejelentést követően küldünk egy "Elállási adatlapot", amit kérünk kitöltve visszaküldeni a termékkel együtt, vagy elektronikus formában az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A "Gondtalan vásárlás" elállás esetében is érvényes. Ha azt már érvényesítették, vagy nem járt, akkor a visszaküldés költsége megrendelőt terheli, és kizárólag postai úton történhet a CIPŐDOBOZ.HU Kft, 1475 Budapest, PF 330 címre. A kézhezvételt követően értesítjük megrendelőt, és az ellenőrzést követően, legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk a megrendelés összegét az adatlapon megadott bankszámlára.
 
Jótállás, szavatosság:
- 14 napon belül jelentkező probléma esetén a "Gondtalan vásárlás" opcióval bármilyen csere, így szavatossági csere is érvényesíthető.
- Egyéb esetben szavatossági probléma bejelentése a kézhezvételtől számított kettő éven belül lehetséges, a vásárlás időpontjában már meglévő hibák esetében. A részletes leírást elolvashatja az ÁSZF 7. pontjában.
 
Mindhárom esetben írásban előre egyeztetett megállapodás alapján tudunk csak intézkedni!
icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »