Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres
Megrendelés, vásárlás
 
Ha megtalálta a tökéletes gyerekcipőt vagy kiegészítőt, a "Kosárba tesz" gomb megnyomásával le is foglalhatja azt. Ez még önmagában nem minősül megrendelésnek. Készleteink végesek, ezért ez a lépés arra szolgál, hogy az Ön által választott terméket ne tudja más is ugyanabban a pillanatban megvásárolni.
A félretett termék(ek) megvásárlásához vagy törléséhez kattintson a "Kosár tartalma" alatti linkre. Itt áttekintheti a félretett lábbeliket és kiegészítőket, véglegesítheti a megrendelést, vagy törölheti a foglalást, de akár a vásárlást is folytathatja.
Amikor teljes a "bevásárló lista", a "Pénztár" gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. Regisztráljon (vagy jelentkezzen be), ha jövőbeni megrendelések alkalmával nem szeretné adatait újból megadni, vagy hagyja ki ezt a lépést, és folytassa vendégként.
Ellenőrizze az adatokat, írjon megjegyzést, ha akar. Ha mindent rendben talál, válasszon fizetési opciót:
Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. A termék(ek) a TRANS-O-FLEX futárszolgálattal kerül(nek) kiszállításra, a megrendelés végösszegét a futárnak készpénzben kell kifizetnie. Az utánvét szolgáltatásért külön költség nem kerül felszámításra.
Előre utalás bankszámlára vagy banki befizetés: Megrendelő a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató MKB Banknál vezetett 10300002-10649023-49020015 számú bankszámlájára banki átutalás vagy banki befizetés útján. Mindkét esetben a megjegyzés rovatban a megrendelés számot szükséges feltünteti. A Megrendelő a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás vagy befizetés jóváírását követően jogosult. Amennyiben előre utalás vagy banki befizetés esetén a rendeléstől számított 7 napon belül nem érkezik be az átutalt összeg, úgy Szolgáltató a rendelést törli.
Bankkártyával történő fizetés: A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése a PayU bankkártyás rendszerén keresztül történik. A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról a PayU nem kap értesítést a Szolgáltatótól, és a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató sem értesül, azokat nem tárolja. A kártyás fizetéshez a Megrendelő internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Megrendelő folyószámláján. Jelenleg nem elérhető, fejlesztés alatt!
Végezetül, a "Megrendelés jóváhagyása" gomb megnyomásával adja le a megrendelést. 
Amint ez megtörténik, rendszerünk küld egy automatikus igazoló e-mailt Önnek. 
A beérkezett rendeléseket munkatársaink hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között dolgozzák fel (visszaigazolás, előkészítés, ellenőrzés, csomagolás, kiszállítás). Általában a teljes feldolgozás 1-2 munkanap alatt történik, de előfordulhatnak csúszások. Ez úton is köszönjük türelmüket és megértésüket!
 
A szállítás minden esetben a TRANS-O-FLEX futárszolgálat segítségével történik, 895 Ft szállítási díjjal, ami a megrendeléseken és a kiállított számlákon is külön tételként szerepel. Ha egy megrendelés összege meghaladja a 10.000 Ft-ot, abban az esetben a szállítás Magyarország területén belül ingyenes. A kézbesítés várható időpontjáról a TRANS-O-FLEX futárszolgálat e-mailben értesíti Vásárlóinkat a megrendeléskor megadott e-mail címen.
icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »