Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

Regisztráció menete

A regisztrációhoz kattintson a felső soron a belépés/regisztráció gombra. Itt adjon meg egy valós email címet. Erre azért van szükség, mert ügyfeleinkkel a kapcsolattartás jórészt e-mailben történik. A regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük megrendeléseiről, valamint a kiszállított csomagok állapotáról a TRANS-O-FLEX futárszolgálat is e-mailben tájékoztatja Önt.
Adja meg a kért adatokat, melyekre a számlák kiállítása és a szállítás pontossága miatt van szükség, és egy jelszót, melyet kétszer kell beírnia az elgépelések elkerülése végett. A jelszót Ön határozza meg, és a későbbiek folyamán ezt fogja használni belépéskor, de szabadon meg is tudja majd változtatni.
Elegendő nevét, címét telefonszámát megadnia;  amennyiben a szállítási cím különbözik a számlázásitól, azt is meg tudja adni, de ez nem kötelező érvényű. Ha az adatokat megadta, akkor a regisztráció gombra kattintva a rendszer belépteti az oldalra és automatikusan elküld egy e-mailt Önnek fiókja adatival. A levelező szolgáltatótól függően a levélre lehetséges, hogy pár percet várina kell. Egyes levelező rendszereknél olyan is előfordult már, hogy több óra is eltelt a levél megérkezéséig. Ha a levelet nem kapja meg, kérem, ellenőrizze, hogy a spam filter (levélszemét-szűrő) esetleg nem tette-e véletlenül a levelet a levélszemetek közé. 

 

Ha elfelejtette jelszavát

Ellenőrizze e-mail fiókját, és keresse meg a regisztrációkor kapott levelet, melyben fiókadatai szerepelnek. Ha nem találja, a belépés/regisztráció menüpontban az elfelejtett jelszó linkre kattintva kérhet új jelszót.

 

Nálunk a regisztráció nem kötelező, lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is.

icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »