Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres
ipanema logo2
 
Az Ipanema papucsok braziliából származnak, maga a márkanév a Rio de Janeiroban található világhírű strandról, az Ipanema Beach-ről kapta a nevét. Ezeket a divatos, vidám formatervezésű papucsokat és szandálokat úgy tervezték, hogy kényelmes legyen a strandon és az utcán egyaránt, akár egész napos viselés esetén is. Ezt könnyű és puha anyaguk teszi lehetővé. A Rider papucsok testvérmárkája, ami a már tőle megszokott minőséget képviseli, óriási színválasztéka és vidám mintázata a divatos nyári viselet elengedhetetlen kellékévé teszi az Ipanema lábbeliket. ÉRDEMES A MEGSZOKOTTNÁL EGY MÉRETTEL NAGYOBBAT VÁLASZTANI RENDELÉSKOR!
 
 
81930 21038 00 L
 
 
 
 
Rider Sandals logo
 
A Rider papucsok és szandálok utcai és vízparti viseletre egyaránt tökéletesen alkalmasak. A Rider papucs neve évek óta a minőséget és a tartósságot jelenti a strandpapucs és utcai papucs világban.  A Rider papucsok és szandálok a brazil életérzést és vidámságot ötvözik a világszinvonalú  formatervezéssel  és minőséggel. ÉRDEMES A MEGSZOKOTTNÁL EGY MÉRETTEL NAGYOBBAT VÁLASZTANI RENDELÉSKOR!
 
 
 
81912 23973 00 L
 
 
icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »