Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres

A „Gondtalan vásárlás” egy, a vásárlást segítő szolgáltatás. A megfelelő gyerekcipő kiválasztása nem mindig könnyű feladat egy szülő számára, különösen, ha nincs lehetőség próbálni, ezért minden egyes lábbeli vásárlása esetén „Gondtalan vásárlás” opciót adunk ajándékba. Ennek keretében a visszaigazolástól számított 7 napon belül vállaljuk a következő extra szolgáltatásokat:

  • Méret- vagy fazoncsere esetén a szállítás költségét átvállaljuk. Írásban, előre egyeztetett időpontban futárszolgálattal kiküldjük az új méretű/fazonú lábbelit és a kézbesítéskor a futárnak kérjük visszaszolgáltatni a nem megfelelő lábbelit. Ez a szolgáltatásunk csak az első csere esetén él! Második csere szállítási költségeit a Megrendelőnknek kell viselnie.
  • Minőségi kifogás esetén a termék visszaküldésének és újraküldésének költségét mi vállaljuk. Írásban előre egyeztetett helyen és időben általunk megszervezett futárszolgálat átveszi a Megrendelőnktől a terméket, továbbá vállaljuk az új vagy javított termék visszaszállítását is a saját költségünkön.
Minden esetben kérjük a visszaküldeni kívánt termék(ek)et eredeti, sértetlen dobozukban visszaküldeni, újra becsomagolva, figyelve arra, hogy a doboz ne sérüljön.
  • Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét nem vállaljuk. A visszaküldeni kívánt árut az alábbi címre kérjük küldeni: MFH 92 ONLINE Kft., 1101 Budapest, Kőbányai út 47./B. A Vásárló kérésére írásban előre egyeztetett helyen és időben az általunk megszervezett futárszolgálat visszaveszi a terméket, ennek egyszeri költsége 895 Ft, ami a teljes megrendelés/visszaküldött termék vételárából kerül levonásra. 

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF 6. pontjában olvashatja.

A „Gondtalan vásárlás” opciót a megrendelés visszaigazolásakor a rendelés visszaigazolásán tüntetjük fel. 

icon hazhozszallitas Házhozszállítás Részletek » icon merettablazat Mérettáblázat Részletek » icon visszakuldes Visszaküldés,csere Részletek » icon earth International Shopping Részletek »